lördag 7 november 2015

Fredagens Middag

Stekte några skivor rostas i lite smör och olja, flingsalt och peppar från kvarn. 2 min/sida och vila en stund. I en bunke: God rapsolja och vit balsamvinäger samt en tunt skivad rödlök, flingsalt, peppar, rör om. Grovt skuren spenat, skälkselleri i bitar och bitad grön paprika som stektes till den fått lite färg. Blanda direkt innan den ska ätas så den behåller fräschören. Skippade kolhydraterna idag, och i stället för sås en rejäl klick ädelostcreme. Saint Agur som jag hittade i ostdisken. Att var så himla gott. Himmelskt Yammi!! Ha en fin helg alla! Kram my

måndag 2 november 2015

Kvällsfika!

Det finns mycket som är gott! Men kvällsfika är ibland det godaste som finns! Här är ett tips som slår mycket!
Malaxlimpa! Jösses så gott!  Flora el. Bregott med havssalt samt någon god ostskiva, toppa med tomatskivor och färsk basilika samt lite flingsalt och ev. några droppar god olja!  Njut!!